Серија 165

Редуцир женски со притисната матица.  

Оди до
165002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Редуцир женски со притисната матица.
 
Со заптивка.
За серија 165, 166 и 167.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Редуцир женски со притисната матица.   Со заптивка. За серија 165, 166 и 167. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев.
SCIP code
7f9e7ce3-7bb4-48fd-92f3-e72949ef641c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi