Seritë 165

Zgjatës për sensor.

Shko te
165003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgjatës për sensor.
Për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.
Lidhjet anësore: M4 F x M4 F x 1/8” F x 1/4” F.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgjatës për sensor. Për njësitë e serive 165, 166 dhe 167. Lidhjet anësore: M4 F x M4 F x 1/8” F x 1/4” F. lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, hyrje. lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi