Серија 165

Приклучок за сензорот.

Оди до
165003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за сензорот.
За серија 165, 166 и 167.
Бочни конекции: M4ж х М4ж х 1/8’’ж х 1/4’’ж

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за сензорот. За серија 165, 166 и 167. Бочни конекции: M4ж х М4ж х 1/8’’ж х 1/4’’ж Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
cdba915e-a928-478b-bfd6-d5df59cebbda

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi