Серија 165

Комплет безбедносен термостат за единици од серија 165, 166 и 167.

Оди до
792585.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет безбедносен термостат за единици од серија 165, 166 и 167.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 65

Цртежи и спецификации

Број на дел Поставување
3D модели
Текст за опис
Комплет безбедносен термостат за единици од серија 165, 166 и 167. Поставување: 55 °C. Класа за заштита: IP 65.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Комплет безбедносен термостат за единици од серија 165, 166 и 167. Поставување: 10 °C. Класа за заштита: IP 65.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi