Серија 6370

Активатор за вентил за мешање сектори, пропорционална контрола.

Оди до
637042.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за вентил за мешање сектори, пропорционална контрола.
За вентили за мешање со шифри 61000 од 1/2" до 2" и за единица од серија 167.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Температурен опсег на складирање во складиште: -10–70 °C
Контролни сигнали: 0 (2)–10 V. 0 (4)–20 mA. 0–5 V. 5–10 V
потрошувачка на енергија: 2 W
Класа за заштита: IP 44
Должина на напојниот кабел: 1,5 m
Работно време: 75 s

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Активатор за вентил за мешање сектори, пропорционална контрола. За вентили за мешање со шифри 61000 од 1/2" до 2" и за единица од серија 167. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: -10–70 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). Контролни сигнали: 0 (2)–10 V. 0 (4)–20 mA. 0–5 V. 5–10 V. потрошувачка на енергија: 2 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 1,5 m. Работно време: 75 s.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi