Seritë 6370

Aktuator për valvulën përzierëse sektoriale, me kontrolli proporcional.

Shko te
637042.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator për valvulën përzierëse sektoriale, me kontrolli proporcional.
Për valvula përzierëse me kod 61000 nga 1/2" në 2" dhe për njësinë e serisë 167.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C
Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: -10–70 °C
Sinjali i kontrollit: 0 (2)–10 V. 0 (4)–20 mA. 0–5 V. 5–10 V
Konsumi i energjisë: 2 W
Klasa e mbrojtjes: IP 44
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1,5 m
Koha e operimit: 75 s

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Përdorimi Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator për valvulën përzierëse sektoriale, me kontrolli proporcional. Për valvula përzierëse me kod 61000 nga 1/2" në 2" dhe për njësinë e serisë 167. Gama e temperaturës së ambientit: 0–55 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: -10–70 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Sinjali i kontrollit: 0 (2)–10 V. 0 (4)–20 mA. 0–5 V. 5–10 V. Konsumi i energjisë: 2 W. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1,5 m. Koha e operimit: 75 s.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi