Серија 6370

Активатор за вентил за мешање сектори, контрола од 3 точки.

Оди до
637042.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за вентил за мешање сектори, контрола од 3 точки.
За вентили за мешање со шифри 61000 од 1/2" до 2" и за единица од серија 167.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C
Температурен опсег на складирање во складиште: -10–70 °C
Контролни сигнали: 3 поени
потрошувачка на енергија: 3 VA
Класа за заштита: IP 44
Должина на напојниот кабел: 1,5 m
Работно време: 150 s

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Активатор за вентил за мешање сектори, контрола од 3 точки. За вентили за мешање со шифри 61000 од 1/2" до 2" и за единица од серија 167. Опсег на амбиентална температура: 0–55 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: -10–70 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: 3 поени. потрошувачка на енергија: 3 VA. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 1,5 m. Работно време: 150 s.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi