Seritë 550

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 3 dalje.

Shko te
550230.png
550230_dim~-~page-1.png
550230.png
550230_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.
3 dalje.
Pajisur me kapëse montimi prej çeliku.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Distanca qendrore kryesore
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 3 dalje. Me izolim. Pajisur me kapëse montimi prej çeliku. lidhja kryesore: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. lidhja e daljes: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 3 dalje, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Materialet: Çelik.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi