Seritë 559

Çift tapash me guarnicione për daljet e papërdorura.

Shko te
559001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift tapash me guarnicione për daljet e papërdorura.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift tapash me guarnicione për daljet e papërdorura. Lidhjet: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi