Seritë 559

SEPCOLL, Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.2 dalje.

Shko te
559220.png
559220_dim~-~page-1.png
559220.png
559220_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.2 dalje.
Pajisur me kapëse montimi.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
PN (Presioni nominal): PN 6
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Distanca qendrore kryesore
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektor me separator hidraulik për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 2 dalje. Me izolim. Pajisur me kapëse montimi. lidhja kryesore: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja e daljes: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 2 dalje, Dado e kapur. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Distanca qendrore kryesore: 125 mm. PN (Presioni nominal): PN 6. Materialet: Çelik.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi