Seritë 550

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.

Shko te
550031.png
550031_dim~-~page-1.png
550031.png
550031_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Distanca qendrore kryesore
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. lidhja kryesore: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. lidhja e daljes: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 3 dalje, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Materialet: Çelik.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi