Seritë 550

Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.

Shko te
CBN550020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorët shpërndarës për sistemin ngrohës qendror të serisë 550.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi