Seritë 559

Çift rekorderish me guarnicione.

Shko te
559002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish me guarnicione.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çift rekorderish me guarnicione. Lidhjet: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi