Серија 559

Пар приклучоци со дихтунзи.

Оди до
559002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар приклучоци со дихтунзи.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пар приклучоци со дихтунзи. Поврзување: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi