Серија 559

SEPCOLL, Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење.3+1 излеза.

Оди до
559231.png
559231_dim~-~page-1.png
559231.png
559231_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење.3+1 излеза.
Комплетно со држачи за монтирање.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–110 °C
PN (номинален притисок): PN 6
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска излезна врска излезна врска
Главно централно растојание
125 mm
3D модели
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор-колектор за системи за греење и ладење. 3+1 излеза. Со изолација. Комплетно со држачи за монтирање. главната врска: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. излезна врска: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 3 излези, заробен орев. излезна врска: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 1 штекер. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Главно централно растојание: 125 mm. PN (номинален притисок): PN 6. Материјал: челик.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi