Серија 550

Колектор за системи за греење и ладење.

Оди до
550021.png
550021_dim~-~page-1.png
550021.png
550021_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Колектор за системи за греење и ладење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска излезна врска Главно централно растојание
3D модели
Текст за опис
Колектор за системи за греење и ладење. главната врска: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. излезна врска: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 2 излези, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Главно централно растојание: 125 mm. Материјал: челик.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi