Серија 559

Пар приклучоци со дихтунзи за неискористени излези.

Оди до
559001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар приклучоци со дихтунзи за неискористени излези.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Пар приклучоци со дихтунзи за неискористени излези. Поврзување: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi