Seritë 550

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 2 dalje.

Shko te
550320.png
550320_dim~-~page-1.png
550320.png
550320_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes.
2 dalje.
Pajisur me kapëse montimi prej çeliku.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja kryesore Lidhja e daljes Distanca qendrore kryesore
Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës
9 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes. 2 dalje. Me izolim. Pajisur me kapëse montimi prej çeliku. lidhja kryesore: G 2" A (ISO 228-1) M. lidhja e daljes: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, 2 dalje, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 9 m³/h. Materialet: Çelik.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi