Seritë 161

Rregullator digjital me diagramë sinoptike për ngrohjen dhe ftohjen.

Shko te
161010.png
161010_dim~-~page-1.png
161010.png
161010_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator digjital me diagramë sinoptike për ngrohjen dhe ftohjen.
Plotësuar me sonda fluksi me zhytje me xhepa dhe sondë kthimi Pt1000 Ø 6 mm (xhepi zgjidhet sipas tubit, shih aksesorët).

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 5–95 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Sinjali i kontrollit: 3 pikë, 0–10 V
Klasa e mbrojtjes: IP 20
Gjatësia e kabullit të sondës: 1,5 m

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator digjital me diagramë sinoptike për ngrohjen dhe ftohjen. Plotësuar me sonda fluksi me zhytje me xhepa dhe sondë kthimi Pt1000 Ø 6 mm (xhepi zgjidhet sipas tubit, shih aksesorët). Gama e rregullimit të temperaturës: 5–95 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: 3 pikë, 0–10 V. Klasa e mbrojtjes: IP 20. Gjatësia e kabullit të sondës: 1,5 m.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi