Seritë 314

Valvul shfryrëse sigurie.

Shko te
314425.png
314425_dim~-~page-1.png
314425.png
314425_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul shfryrëse sigurie.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
PN (Presioni nominal): PN 10

Certifikimet

ACS
CE2797
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet NË lidhje
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 2,5 bar. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. NË lidhje: G 1/2" A (ISO 228-1) M. JO NË lidhje: G 1/2" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 3 bar. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. NË lidhje: G 1/2" A (ISO 228-1) M. NË lidhje: G 1/2" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 6 bar. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. NË lidhje: G 1/2" A (ISO 228-1) M. JO NË lidhje: G 1/2" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 7 bar. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 8 bar. PN (Presioni nominal): PN 10.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb