Seritë 688

Matës temperature me xhep.

Shko te
688002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës temperature me xhep.

Të dhënat teknike

Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës temperature me xhep. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–80 °C.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi