Серија 688

Мерач на температура со џеб.

Оди до
688002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура со џеб.

Технички податоци

Вага за мерач на температура: 0–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мерач на температура со џеб. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi