Seritë 5520

Hinkë derdhëse.

Shko te
552050.png
552050_dim~-~page-1.png
552050.png
552050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Hinkë derdhëse.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Hinkë derdhëse. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Hinkë derdhëse. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi