Серија 5520

Потисен приклучок за водовод.

Оди до
552050.png
552050_dim~-~page-1.png
552050.png
552050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Потисен приклучок за водовод.

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Потисен приклучок за водовод. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Потисен приклучок за водовод. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi