Seritë 688

Matës temperature.

Shko te
688100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës temperature.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e temperaturës mesatare Lidhja e xhepit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lidhja e xhepit: 45 mm. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi