Серија 688

Мерач на температура.

Оди до
688100.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура.

Технички податоци

Класа на точност: Температурен мерач UNI 2

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Среден температурен опсег Должина џеб
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мерач на температура. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Должина џеб: 45 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi