Серија 314

Безбедносен вентил за ослободување.

Оди до
314_1.png
314425_dim~-~page-1.png
314_1.png
314425_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за ослободување.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
PN (номинален притисок): PN 10

Сертификати

ACS
CE2797
WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 2,5 bar. PN (номинален притисок): PN 10.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 3 bar. PN (номинален притисок): PN 10.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 6 bar. PN (номинален притисок): PN 10.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 7 bar. PN (номинален притисок): PN 10.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 8 bar. PN (номинален притисок): PN 10.