Серија 5520

Специјално дизајниран приклучок.

Оди до
552080.png
552080_dim~-~page-1.png
552080.png
552080_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Специјално дизајниран приклучок.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Специјално дизајниран приклучок. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi