Seritë 5520

Grumbullues i derdhjeve.

Shko te
552080.png
552080_dim~-~page-1.png
552080.png
552080_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grumbullues i derdhjeve.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grumbullues i derdhjeve. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi