Серија 688

Мерач на температура.

Оди до
688000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на температура.

Технички податоци

Класа на точност: Температурен мерач UNI 2
Вага за мерач на температура: 0–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Должина џеб
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мерач на температура. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Должина џеб: 45 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: 0–120 °C.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мерач на температура. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Должина џеб: 100 mm. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: 0–120 °C.
3D модели
Текст за опис
Мерач на температура. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, централна задна врска. Должина џеб: -. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2. Вага за мерач на температура: 0–120 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi