Серија 694

INAIL тест конектор.

Оди до
694045.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

INAIL тест конектор.

Цртежи и спецификации

Број на дел џебни врски
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
INAIL тест конектор. џебни врски: G 1/2" A (ISO 228-1) M.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
INAIL тест конектор. џебни врски: G 1/2" A (ISO 228-1) M.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator