Seritë 694

Vidhë testimi INAIL.

Shko te
694045.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Vidhë testimi INAIL.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e xhepit
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Vidhë testimi INAIL. lidhja e xhepit: G 1/2" A (ISO 228-1) M.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Vidhë testimi INAIL. lidhja e xhepit: G 1/2" A (ISO 228-1) M.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator