Серија 693

Термометар за влага.

Оди до
693000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термометар за влага.

Цртежи и спецификации

Број на дел Среден температурен опсег Вага за мерач на температура
3D модели
Текст за опис
Термометар за влага. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Вага за мерач на температура: 0–120 °C.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi