Seritë 693

Termometri me llambë.

Shko te
693000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termometri me llambë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e temperaturës mesatare Shkalla e manometrit të temperaturës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termometri me llambë. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi