Серија 692

Термометар во ракавот.

Оди до
692000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термометар во ракавот.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Должина џеб Вага за мерач на температура
3D модели
Текст за опис
Термометар во ракавот. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Должина џеб: 45 mm. Вага за мерач на температура: 0–120 °C.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi