Seritë 692

Termometër me këmishë të jashtme.

Shko te
692000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termometër me këmishë të jashtme.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhja e xhepit Shkalla e manometrit të temperaturës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termometër me këmishë të jashtme. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Lidhja e xhepit: 45 mm. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C.
SCIP code
0e411fdc-3714-4634-b2c5-77b952af94fd

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi