Seritë 688

Matës temperature.

Shko te
688000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës temperature.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2
Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhja e xhepit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Lidhja e xhepit: 45 mm. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Lidhja e xhepit: 100 mm. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Matës temperature. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Lidhja e xhepit: -. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi