Seritë 5521

Shportë këndore.

Shko te
552140.png
552140_dim~-~page-1.png
552140.png
552140_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Shportë këndore.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Shportë këndore. Lidhjet: Ga 1/2" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Shportë këndore. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Shportë këndore. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Shportë këndore. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi