Seritë 5331

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për grupin e sigurisë.

Shko te
533151.png
533151_dim~-~page-1.png
533151.png
533151_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për grupin e sigurisë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit për grupin e sigurisë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
ced49187-3a07-45c7-b64d-a3cf90bc2358

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart