Серија 5331

Наведнат вентил за намалување на притисокот за безбедносна група.

Оди до
533151.png
533151_dim~-~page-1.png
533151.png
533151_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот за безбедносна група.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот за безбедносна група. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
ced49187-3a07-45c7-b64d-a3cf90bc2358

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти