Серија 3230

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден обратен вентил.

Оди до
323070.png
323070_dim~-~page-1.png
323070.png
323070_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден обратен вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
KIWA UK
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
afe4de37-e617-4a32-a81b-12d48bf99d41
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
21d66570-004d-4472-88a2-969a50f7b2a3
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
62c13270-5232-468e-8798-ae574114494a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
adb50b15-99ae-410f-b487-3facf723e3d2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi