Seritë 3230

BALLSTOP, Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar.

Shko te
323070.png
323070_dim~-~page-1.png
323070.png
323070_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
KIWA UK
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
afe4de37-e617-4a32-a81b-12d48bf99d41
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
21d66570-004d-4472-88a2-969a50f7b2a3
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
62c13270-5232-468e-8798-ae574114494a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
adb50b15-99ae-410f-b487-3facf723e3d2

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi