Серија 6005

LEGIOFLOW, Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството.

Оди до
600530.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C
Максимална влезна температура: 85 °C
Поставување: 43 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 3 W
Класа за заштита: IP 44
Должина на напојниот кабел: 0,8 m
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување приклучок за топол штекер
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b23f39e7-60fc-4ab3-8843-18793c0e4296
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
fcd1748f-f868-4e9d-ae00-fe22142ffc81
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
9bd75c6f-efd6-44f8-83c7-e3b8f44ff149
3D модели
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
6472a3e9-92d8-4d63-873a-8bdfd77315d3
3D модели
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
24217ceb-e50f-4e5e-972a-2d05ed75cdec
3D модели
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучок за топол штекер: 23 p. 1,5, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Максимална влезна температура: 85 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
ef5f8b56-3318-427a-9785-b0909f517cf2

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi