Серија 332

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден неповратен вентил, машки - женски приклучоци.

Оди до
332400.png
332400_dim~-~page-1.png
332400.png
332400_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден неповратен вентил, машки - женски приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

KIWA UK
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, машки - женски приклучоци. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
2f6e7fb5-bb2a-4626-876b-43640bd02e81

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi