Seritë 332

BALLSTOP, Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, mashkull, konektorë femra.

Shko te
332400.png
332400_dim~-~page-1.png
332400.png
332400_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, mashkull, konektorë femra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

KIWA UK
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, mashkull, konektorë femra. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
2f6e7fb5-bb2a-4626-876b-43640bd02e81

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi