Серија 525

ANTISHOCK, Воден чекан одводник.

Оди до
525040.png
525040_sez~-~page-1.png
525040_dim~-~page-1.png
525040.png
525040_sez~-~page-1.png
525040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Воден чекан одводник.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–90 °C

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Завршница
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Воден чекан одводник. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: хроматска.
SCIP code
32e20553-0283-4f10-a239-d52390654f3f
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Воден чекан одводник. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Завршница: -.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi