Seritë 525

ANTISHOCK, Kufizuesi i çekiçit të ujit.

Shko te
525040.png
525040_sez~-~page-1.png
525040_dim~-~page-1.png
525040.png
525040_sez~-~page-1.png
525040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kufizuesi i çekiçit të ujit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lustër
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kufizuesi i çekiçit të ujit. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: krom.
SCIP code
32e20553-0283-4f10-a239-d52390654f3f
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kufizuesi i çekiçit të ujit. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Lustër: -.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi