Серија 5370

Куќиште за касети за цедилка со стандардна номинална големина 10".

Оди до
537050.png
537050_dim~-~page-1.png
537050.png
537050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Куќиште за касети за цедилка со стандардна номинална големина 10".

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–40 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Куќиште за касети за цедилка со стандардна номинална големина 10". Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
4f4dacf8-7d22-471a-a72a-08d3710adcf1
3D модели
Текст за опис
Куќиште за касети за цедилка со стандардна номинална големина 10". Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
21907f15-7d8f-47a2-a8a7-6b282b7bae29

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi