Seritë 5370

Kasa për fishekë filtri të përmasave standarde 10”.

Shko te
537050.png
537050_dim~-~page-1.png
537050.png
537050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kasa për fishekë filtri të përmasave standarde 10”.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kasa për fishekë filtri të përmasave standarde 10”. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
4f4dacf8-7d22-471a-a72a-08d3710adcf1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kasa për fishekë filtri të përmasave standarde 10”. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
21907f15-7d8f-47a2-a8a7-6b282b7bae29

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi