Seritë 5370

Fishekë filtri për kasat e serisë 5370.

Shko te
537004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishekë filtri për kasat e serisë 5370.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C
△p maks.: 3 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishekë filtri për kasat e serisë 5370. Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C. △p maks.: 3 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishekë filtri për kasat e serisë 5370. Gama e temperaturës mesatare: 5–40 °C. △p maks.: 3 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi